Algemeen – DenTex – Den Burg

Algemeen

Adres:

Keesomlaan 6 A
1791Da DEN BURG
info@dentextexel.com

Als patiënt van DenTex Tandartspraktijk Texel krijgt u elk jaar van ons een herinnering voor een controle waarmee u voor de betreffende maand een afspraak kunt maken voor een algehele controle van uw gebit zodat uw gebit en mond mooi en gezond blijven.

Tijdens deze controle hoort u of extra behandeling nodig is en wordt u ingelicht over

– het te verwachten resultaat

– de eventuele behandelrisico’s

– het aantal en de duur van de behandelingen

Kleine ingrepen spreken wij direct met u af, zo mogelijk op korte termijn. Wanneer specialistische behandeling nodig is verwijzen wij u door naar bijvoorbeeld de orthodontist of kaakchirurg. Dit zijn gewaardeerde collega’s en uitstekende vakmensen.

Alle behandelingen vinden plaats onder plaatselijke verdoving tenzij u zelf anders aangeeft.

Angst voor pijn is bij DenTex tandartspraktijk dus beslist niet nodig.

Afspraken dient u tenminste 24 uur tevoren af te zeggen. Wanneer dit zonder legitieme reden niet gebeurt worden de kosten van een consult door ons in rekening gebracht want wij reserveren immers speciaal tijd voor u. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Dit kan per telefoon tussen 9-12 uur, de dag voorafgaand of eerder of via info@dentextexel.com (afspraken die voor maandag worden afgezegd graag uiterlijk vrijdag voor 12 uur doorgeven)

DenTex tandartspraktijk werkt met de modernste apparatuur en allerbeste kwaliteit hulpmiddelen.

Voor implantologie met 6 verschillende kwaliteits-implantaten waardoor wij borg kunnen staan voor het absoluut beste resultaat.

Weekendregeling tandartsen

Bij spoedeisende klachten dient u in eerste instantie contact op te nemen met uw eigen tandarts en te luisteren naar de telefoonbeantwoorder.

In geval van ongevallen of ernstige nabloedingen kan men een tandarts bereiken via het op de band ingesproken 06-nummer van de dienstdoende tandarts. Dit nummer kan men ook bellen bij ongevallen op werkdagen buiten de normale praktijktijden.

Wij maken u erop attent dat er, bij deze service, alleen contant kan worden afgerekend voor niet ingezetenen van Texel.

 

De kosten voor de behandelingen zijn de vastgestelde tarieven van het KNMT welke u op onze contactpagina, onder het kopje PRIJSLIJST, kunt bekijken.

Al onze declaraties worden verzorgd door INFOMEDICS- NMT-FenCs.

Voor vragen over uw nota kunt u met hun contact opnemen. (Belt u ons hierover dus niet)

Het telefoonnummer staat op de factuur.

 

Orthodontie.

OrthoTeam uit Julianadorp komen elke 2 weken op donderdag in onze praktijk

Kindertandarts “Worldkids”

DenTex tandartspraktijk werkt met “Worldkids”. Dit is de kindertandartspraktijk die gevestigd is aan de Elemert 18, Den Burg. Zie ook de link op de homepage.